woensdag 7 december 2011

Beschermingsoefening

Soms ga je vol energie ergens naar toe en binnen de kortste keren voel je je doodmoe! Het kan zijn dat sommige mensen jouw energie (onbewust) afpakken waardoor jij je ineens futloos voelt. In dit soort gevallen zijn er hele simpele beschermingsoefeningen die je kunt doen. Een eenvoudige oefening:

Visualiseer een stevige harde blauwe plaat voor je tussen jou en de persoon die je energie eet, in. Zorg dat de plaat zo groot is dat hij je geheel verbergt.

Is het leed al geschied, neem dan een douche en visualiseer dat alle negatieve energie die aan je hangt met het water het douch putje in glijdt.

Gedachten zijn krachten

Stel, je hebt volgende week een etentje met vrienden. Gezellig maar die ene persoon, die je iedere keer weer weet te kwetsen is er ook bij.  Eigenlijk zie je er ontzettend tegenop. Het is dan zaak dat je stevig in je schoenen staat en positief de situatie tegemoet treedt. Gedachten zijn krachten! Denk dus niet "als hij me maar niet weer kwetst met zijn opmerkingen" maar draai het om "... zal mij met rust laten vanavond". Het woord "niet" bestaat niet in het universum. Wanneer je denkt "kwets me niet" zal het universum dit interpreteren als "kwets me". Formuleer je wensen dus altijd in de positieve zin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten